Jouw doelen behalen met behulp van coaching

 

Heb je Ideeën, plannen of doelen in je hoofd waar je niet mee durft te starten? Of weet je juist niet goed welke kant je op wilt?

 

Zit je even niet lekker in je vel en wil je de oorzaak hiervan aanpakken? Of heb je het idee dat je te weinig tijd hebt voor alle dingen die je zou willen doen. Dat je door de drukte en chaos het overzicht even kwijt bent of dat je juist tijd hebt waarvan je niet weet hoe je die wilt besteden? Wil je meer aan jezelf werken en de kleine dingen aanpakken om een groot verschil te maken? 

 

Dat kan want dan gaan we daar samen mee aan de slag! Ik ga je helpen om ervoor te zorgen dat er overzicht wordt gecreëerd. Samen gaan we naar de kern van jouw vraagstuk en met praktische handvaten en coachingsgesprekken ga jij aan de slag om ervoor te zorgen dat je beter in je vel komt te zitten en de dingen kunt gaan aanpakken zoals je dit zou willen. 

 

Over mij

Hi ik ben Maaike, 31 jaar en ik coach elke dag met veel plezier. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jij je op je gemak voelt bij mij. Ik luister graag naar je en wil samen met jou toewerken naar het behalen van je wensen en doelen.

Testimonials

"Dank voor je betrokken en zorgvuldige manier van coachen. Ik ben steeds verrast en onder de indruk geweest van je talent om in al mijn omzwervingen tot de kern en essentie te komen van mijn zoektocht en valkuilen."

 

"Dank voor je scherpe analyses, de spiegel die je me steeds voorhield, een zeer gewenste confrontatie met mezelf en mijn patronen, voor je mildheid daarbij, die ik naar mijzelf toe vaak miste, de rust die je op me kon overbrengen en je vertrouwen in mijn kunnen."

"Ik denk dat dit voor iedereen (ongeacht of je gewicht wil verliezen) een aanrader is. Een stukje bewustwording. Zorg je wel goed voor je lichaam en geest? Word je niet veel blijer als je wat dingen aanpast in je dagelijkse (eet)patroon? Mocht ik weer in mijn oude patroon vervallen, dan bel ik gewoon Maaike weer op voor een aantal herhalingssessies!"

 

 

 

 

Ben je enthousiast geworden en wil jij starten met je eigen reis samen met mij?

Laten we kijken of we een match zijn in een kennismakingsgesprek.

Stuur me een email of berichtje.

 

 

 

 

The start of something new...

 

let's go!

 

 

 

Let's keep in touch, op social media deel ik tips & tricks