Traject overzicht

 

Volg Mind on fire op instagram voor tips & tricks 

 

Traject 1 : stop met emo eten en hou je snaaidrang in bedwang

 

Is het eerste wat je doet na een lange werkdag het opentrekken van de (koel)kast? Eet je regelmatig uit verveling, verdriet, boosheid of een andere emotie? Wil je na een handje chips de hele zak leegeten? Wil je controle krijgen over je snaaidrang? Denk je na een stuk chocola, ach nu is mijn dag toch al verpest ik neem de hele reep? Kan je niet goed afblijven van een tafel vol hapjes? Eet je altijd meer dan je zou willen?

 

Wil je niet meer eten vanuit emotie? Vind je het gevoel van verzadiging moeilijk aan te voelen? Grijp je in een lastige situatie snel naar eten? Eet je vaak breinloos een hele zak chips leeg?

 

Heb je op een of meerdere van de bovenstaande vragen ja geantwoord? Dan is dit traject iets voor jou. Kom van je emotie eten af, krijg meer zelfvertrouwen en minder stress.

 

Start traject – is dit iets voor jou?

Gratis intake

3 consultaties van 60 minuten

€ 195

 

Basis traject:

Gratis intake

8 consultaties van 60 minuten

€ 673

 

Uitgebreid traject:

Gratis intake

12 consultaties van 60 minuten

Inclusief startpakket met schrijfboekje, pen en drinkfles

€ 923

 

Waar wacht je nog op?

Let's do this!

 

Traject 2 : niet meer diëten maar lekker eten zonder schuldgevoel

Ben je klaar met al die diëten? Wil je graag naar een gezond gewicht maar wel op een gezonde manier? Wil je niet meer jojo’ en? Wil je geen schuldgevoelens meer hebben over wat je eet? Wil je leren luisteren naar wat je lichaam nodig heeft? Wil je een gezonde relatie met eten ontwikkelen?

 

Heb je op een of meerdere van de bovenstaande vragen ja geantwoord? Dan is dit traject iets voor jou. Met dit traject ga je op weg naar voedselvrijheid zodat je alles kunt eten wat je wilt maar zonder schuldgevoel.

 

Start traject – is dit iets voor jou?

Gratis intake

3 consultaties van 60 minuten

€ 195

 

Basis traject:

Gratis intake

8 consultaties van 60 minuten 

€ 673

 

Uitgebreid traject:

Gratis intake

12 consultaties van 60 minuten

Inclusief startpakket met schrijfboekje, pen en drinkfles

€ 923

 

Waar wacht je nog op?

Let's do this!

Over mij

Hi ik ben Maaike, 31 jaar en ik coach elke dag met veel plezier. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jij je op je gemak voelt bij mij. Ik luister graag naar je en wil samen met jou toewerken naar het behalen van je wensen en doelen.

Testimonials

"Dank voor je betrokken en zorgvuldige manier van coachen. Ik ben steeds verrast en onder de indruk geweest van je talent om in al mijn omzwervingen tot de kern en essentie te komen van mijn zoektocht en valkuilen."

 

 

"Dank voor je scherpe analyses, de spiegel die je me steeds voorhield, een zeer gewenste confrontatie met mezelf en mijn patronen, voor je mildheid daarbij, die ik naar mijzelf toe vaak miste, de rust die je op me kon overbrengen en je vertrouwen in mijn kunnen."

"Ik denk dat dit voor iedereen (ongeacht of je gewicht wil verliezen) een aanrader is. Een stukje bewustwording. Zorg je wel goed voor je lichaam en geest? Word je niet veel blijer als je wat dingen aanpast in je dagelijkse (eet)patroon? Mocht ik weer in mijn oude patroon vervallen, dan bel ik gewoon Maaike weer op voor een aantal herhalingssessies!"

 

 

 

Ben je enthousiast geworden en wil jij starten met je eigen reis samen met mij?

Laten we kijken of we een match zijn in een kennismakingsgesprek.

Stuur me een email of berichtje.

 

 

 

 

The start of something new.

 

let's go!

 

 

 

Let's keep in touch, op social media deel ik tips & tricks